3 mars 2010

Onsdag 3 mars

När vi kom till 323 i morse fick vi massor av goda nyheter. Frida sköter sig så pass bra att de tar bort all övervakning, sond, CVK, pace maker-trådar... ja, allt! Hon får t.o.m. lämna rummet. Hon får äta när hon vill och hur mycket hon vill. Som vilken bebis som helst!

Just nu sitter vi i bilen på väg söderut för att hämta vår andra tjej. Skåne-gänget åker mot oss och så ska vi  mötas i Halmstad för överlämning. När vi kommer tillbaka ska Bella få följa med till Östra, för första gången och träffa lillsyrran, för andra gången.

När vi kom tillbaka till 323 med Bella hade sköterskorna "städat" Frida från alla sladdar och slangar. Bella blev väldigt glad när hon fick träffa lillasyster. Vi tillbringade resten av eftermiddagen och kvällen på avdelningen, tog en promenad i korridorerna, fikade, lekte, åt middag och kollade på bolibompa. Det kändes som att vi var en helt vanlig familj alltså.

Vi fick inget eget rum idag, det var fullt, så vi var tvungna att åka hem allihop. I morgon kanske.

Frida - utan kablage, som en vanlig bebis...
Lekmöjligheterna på 323 imponerade stort på BellaPromis - Frida fick ju som sagt lämna rummet, obevakad, för första gången. Hon fick åka vagn, för första gången också. Och Bella fick köra den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!