11 juni 2010

4 månader och goda fötter

Idag blir Frida 4 månader! Det går så fort... och det händer så mycket! Hon är så väldigt social nu, ler mot alla och älskar uppmärksamhet.

Det går bättre och bättre att ligga på mage men det blir fortfarande lite knorr efter ett tag.
Fast lite roligt är det ju också!
Frida gillar ju inte att ligga, utan vill gärna komma upp. Ibland blir det lite för mycket upp och då hamnar hon på glid. :)
Fortfarande är gymmet väldigt intressant. Jag tror att det får följa med på semester i sommar.
Idag hände ett av de stora sakerna i livet :) Frida hittade sina fötter under dagen och nu på kvällen åkte högerfoten in i munnen. Tur att mamman hade tvättat lita fotsvettsfoten... ;)

Mmmmm

Hon började hitta sina knän för ngn vecka sedan och sen har hon letat sig neråt. :)

Det går inte heller att ha Frida i knät vid bordet längre, om man inte är med... hon börjar få tag på saker med sina små händer... Det verkar som att lugnet är över...

Härom dagen var vi på hjärtmottagningen och gjorde ultraljud på Frida. Det var 2 månader sen sist så vi var spända på vad ultraljudet skulle visa.

Frida vägdes också och hade gått upp 150g sedan BVC-kontrollen förra veckan och var återigen på banan med vikten. Puh. 5450g väger hon nu. Nu behöver vi inte mata på natten längre!

Det var kateteriserings-H som gjorde ultraljudet och han tyckte att allt såg lovande ut. Flödet i shunten var bra (dvs lågt) och högerkammaren hade också ett bättre flöde. Om högerkammaren inte hade blivit bättre så skulle flödet i shunten varit högre. Så det var ju positivt! 

Nästa ultraljud är 23 augusti, om 2½ månad. Förutom ett bvc-besök om en månad så har vi inget sjukhusbesök planerat på hela sommaren!!! Helt fantastiskt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!