21 november 2010

I lust och nöd

Eftersom det var stor misär hela lördagen så slog mamman på stort och köpte färska räkor och lite skumpa. Kärleken ska ju bestå genom lust och nöd, har vi ju lovat varann. Och nu, i nöden, ja speciellt då, behöver man ju piggas upp.  Mm, och det var gott och vi njöt så mycket vi bara kunde. Barnen sov och vi tittade på "Så mycket bättre".

Idag började vi dagen med lite lussebullsbak. Bella rullade och mamman hjälpte till att forma S:en.

Pricken över i:t är ju russinen i kakan.  
 Och så ska handduken på så att de kan jäsa
 men det är ju svårt att få till det perfekt
 men efter ungefär tio gånger så blev det bra. 
 och sen kunde man ju lägga lite russin på handduken som man kunde äta medan lussebullarna jäste (eller JÄSTADE som vissa i familjen säger.)

Frida har kräkts en gång idag. Bara. Än så länge. Vi har dragit ner dosen till 100ml/gång och tagit bort både kolhydraterna och fettet eftersom vi inte vet om det är ngt av det hon reagerat på. Hon är väldigt lös i magen också nämligen. Och när hon kräks så mår hon verkligen dåligt. Förut har det varit mera en kaskad och sen har det varit bra men nu ulkar hon länge och verkligen vrålar ibland. Lillsnurpan. 

Nu sover båda barnen. Bella var lite kraxig men vi hoppas att det går över under natten... Imorgon eftermiddag kommer mormodern hit som lite understöd. 

Bella med nymålade naglar, rosa, tittandes på bolibompa. En kväll som andra. :)
Så visst blev det en mysig helg, trots allt... (förutom kräkningarna). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!