16 november 2010

Ljusning?

Kanske, kanske... en liten, liten förbättring med avseende på mängden frivilligt uppäten mat. Igår och idag i af. Knappt så man vågar hoppas. 
Frida har på två försök (två dagar) ätit upp nästan en hel fruktpuré. Eller i af 2/3 om man ska räkna bort det som mamman åt upp. Och det kanske man ska göra. :)
 Frida har dessutom visat hunger på morgonen och vid lunchen. Hon riktigt skällde på mamman idag, vid båda tillfällena och åt 65ml resp 80ml, själv. Helt fantastiskt!! Hon har skällt förut också men då brukar hon vara nöjd efter 20 ml och börja jollra igen. Men inte idag, då åt hon.

Goda rån och puré. Mmm.
Frida har förresten fått en tredje tand, det är hörntanden till höger uppe. Bild kanske kommer...
Kolhydrater i pulverform (av majs).
Och vattenlösligt fett.
Igår började vi med att tillsätta fettet, dosen har dubblats idag till 2ml/100ml pepticate. Den fjärde dagen ska vi tillföra kolhydraterna, så att man vet vad hon reagerar på, om det skulle vara så att en av grejerna inte funkar så bra. Typ ökade kräkningar eller så.

Det är bra att fettet är vattenlösligt eftersom när vi tidigare tillsatte olja i vällingen så la sig det mesta av den oljan i botten och när Frida inte drack upp hela flaskan så fick hon ju inte heller i sig fettet. Aaah. Man skulle varit kemist. :)

Idag har mamman och Frida fått sovmorgon och innan lunch blev det en liten joggingtur i solen. Mamman njuter och svettas.
Nu ska vi strax gå och hämta bustrollet på dagis och sen blir det en tur till lekplatsen i gläntan med de andra mammorna.

Imorgon ska vi på bvc och väga (håll tummarna) och till barnmottagningen och kolla andningen. Det enda som känns lite negativt just nu är att F verkar börja bli snorig igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!