29 april 2011

65ml + 50ml

Frida började dagen okej och tog 65 ml välling till frukost. Mellis och lunch var dock inte intressant men efter tuppluren tog hon 50ml. Till middagen försökte vi med pannkakor, parmesan, skinka, sparris, yoggi... Egentligen "ska" man bara försöka med max två grejer men ibland får man panik och ibland har man extra energi. Frida stoppade lite parmesan och lite skinka i munnen och tuggade en stund på det innan det kom ut igen.

Nu är det sovdags och vi hoppas att hon gör som igår, dvs sover en timme och vaknar sen och vill ha välling. Ordet 'hoppas' används väldigt frekvent just nu.

För övrigt så slutade Frida gå en vecka efter att hon börjat... men idag reste hon sig upp igen och tog några stapplande steg. Hon har även idag lärt sig att gå NER för trappan.

Frida har varit glad och energisk under dagen men nu på kvällen märks det att energin tryter. Tålamodet är väldigt kort och hon är väldigt bestämd på vad hon vill och inte vill. Det sugs också lite extra mycket på tummen. I övrigt är hon än så länge som vanligt och så länge hon är det så fortsätter vi att försöka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!