10 april 2011

Inne att vara ute

I dagar som dessa är det helt klart inne att vara ute. Frida kämpar på med att ta sig fram i skor. Krypningen känns fortfarande tryggast. Och snabbast. :)
 Både lördagen och söndagen har tillbringats till största delen ute. Det har varit så skönt! 
 Frida äääälskar att gunga. 
Vad gäller sonden så sitter den numera i på heltid igen och kräkningarna fortgår. 1-3 kräkningar om dagen. Vi har avverkat 2 st idag. Dessa två var dock av den mindre mängdvarianten så vi får se om det kvarstår någon. 

Ikväll kommer mormor & morfar hit på akutbeställning. Bella fick kräksjuka igår och även om hon är piggelin idag så är det 48 timmars karantän från dagis. Anledningen till att m & m är hitkallade är för att imorgon ska Frida ha heldag på sjukhuset. Först ska hon få sprutan mot RS på Hjärtmottagningen, en halvtimme efter det ska vi röntga hjärta och lungor och därefter ska röntgning av matstrupe, magsäck och tarmar göras med kontraströntgen. Den sista undersökningen tar 2-6 timmar och då kände vi att båda föräldrarna måste vara med. 

För övrigt så hade Frida ökat i vikt till 7,6kg och det syns verkligen nu! Hon har nästan fått "gummiband" runt handlederna, en solklar dubbelhaka, lite mjukare mage och fötterna är inte riktig lika platta längre. Detta ska försöka fotas i dagarna. 

1 kommentar:

  1. Vilken fin mössa! Hela hon är fin förresten. Hoppas att det går bra för er på Östra. Vi har ju gjort passageröntgen och det värsta med det var att det var så långtråkigt. :-) Mycket väntan på att kontrastvätskan ska tuffa ner genom tarmarna. Bra idé att vara två så att man kan turas om att underhålla och avleda.

    Vi ska till 334:an på tisdag. Hoppas att de har några idéer mer än att vi bara ska avvakta och vänta och se tiden an och... Ja, du vet. Även om det inte finns någon quick fix så känns det ändå bättre att göra något.

    Kämpa på!

    /Lina

    SvaraRadera

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!