19 maj 2011

21

Jodå, så är det. 21 dagar utan sond. Heja Frida! Heja mamman, pappan och syrran! Vi kämpar, och vi gör det så bra!

Vikten idag var, beroende på hur man väljer att se på det, antingen 50 gram upp eller 80 gram ner... Det beror på om man tycker att vi gjorde rätt som valde att fokusera på den högre vikten förra veckan, eller om man tycker att vi borde ha gått på den lägre. Så ni som tyckte att den lägre vikten var den rätta har fått en viktuppgång på 50g och ni som då hejade på den högre, får viktnedgången på 80g. 

Men äsch. Jag säger att båda är försumbara och väljer att tänka att det har stagnerat lite bara. 7390g var vikten i alla fall idag. Vi satsar på en rejäl ökning till nästa vecka i stället. Visst då Frida?!

Fokuserad Frida Fighter
 Imse Pimse pindel... eller hur var det nu igen? 
 Frida var lite hängig på eftermiddagen. Snoret rann och termometern visade på 37,6. Men så... plötsligt började Bella bus dra igång sprall i soffan och då blev det ordentligt liv i luckan. 

  
 Frida var även på besök hos sjukgymnasten och fick visa diverse färdigheter som att klättra i trappa, stapla klossar, plocka pärlor, gå... Hon fick godkänt och ska tillbaka när hon är 5 år. Sån't gillar vi!

För övrigt tänker jag mycket på Lina och Signe som kämpar så för att få hjälp med ätproblematiken. Läs gärna Linas kloka inlägg om skillnaden på att vara tacksam och att vara nöjd. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!