18 juli 2011

Inspiration

Igår hade vi finbesök. Det var Lina, Fredric, Alvin och Signe som kom och hälsade på. Äntligen fick vi träffa Super-Signe. Som äter som att hon inte gjort annat, när det egentligen bara är annat hon har gjort. 

Det blev massor med mat och massa med kladd och massor med bad och massor med ombyten. Frida var inte riktigt lika förtjust i chokladpuddingen som Signe men hon älskade att sitta och titta på Signe, känna på henne, sno hennes mat och även försöka mata henne. 
Supersöta Super-Signe
  
 Ren och fräsch som en nyponros igen. :)
Lina fick mata båda töserna med yoggi och Frida gapade som aldrig förr. Även en hel del nutella slank ner. :) Till middag blev det pastagratäng och Frida satt gladeligen och mumsade. En del kom ut igen men hon tyckte att det var gott och härligt att sitta där och äta. 

Skruttarna lekte en hel del ihop även om Frida var ganska bossig och hårdhänt emellanåt. Det ljuva skenet bedrar. Hehe. Signe var dock väldigt tålig, förmodligen härdad av storebror. ;)
Det var väldigt bra att få träffas. Skönt att få se att det går så bra för Signe och fantastiskt skönt att få prata med några i samma situation. Som dessutom är väldigt trevliga :)

2 kommentarer:

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!