11 juli 2011

Oväntat och otrevligt besök

Igår eftermiddag kom herr Feber på besök och det är en tråkig herre måste jag erkänna. Han vill ha all uppmärksamhet mest hela tiden, en skitjobbig typ. Tur att även fru Alvedon tittade in och tog med sig fröken Solsken på snabbvisit också. Unge herr Aptit har rymt men vi lockar med nutella så han kommer nog snart tillbaka.

I övrigt så har vi köpt in en massa material för playpicknicks och småätande men har bara smygstartat. Vi kör på riktigt när febern gett med sig. Vi har torkat kräks i fredags och söndags natt. Torkat kräks och badat en ynklig liten huttrande skrutta. I natt skakade hela hon av frossa, och orkade inte ens vara ledsen. Vi försöker laborera en hel del för att slippa kräkandet men har alltså inte lyckats än.

Vi hinner njuta av solen emellanåt också, tar små korta tupplurer, dricker kaffe i tid och otid, går ner till sjön och badar, promenerar, läser böcker och härmar diverse djurläten... Har semester alltså.

Bara så ni vet hur vi har det.

4 kommentarer:

 1. Lilla fina Frida, tyypiskt att febern kom och hälsade på :( Hoppas dey har vänt och är friskt typ NU! Kram på er!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det blir bättre snart! Måste vara jättejobbigt eftersom hon behöver alla sina krafter och ni också!! Kram och hoppas som sagt att det vänder och att ni kan börja med era små picknickmatstunder!!

  SvaraRadera
 3. Att härma djurläten - det är semester det. :-)

  Så Herr Feber åkte till er efter stoppet hos oss. Det var väl trist. Har han tema "matvägrare" den här semestern eller? Jag kan ju så här i förtid avslöja att Fru Varig Ögoninfektion kan komma släntrande i efterdyningarna med sitt gula slajm. Det gjorde hon i alla fall här hemma. Mumma!

  SvaraRadera

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!