18 juli 2011

Status

Så hur går det då? Med picknicks och snackbord. 
Vi har kört två picknickar och Frida har gillat att kladda och kleta men har inte stoppat så värst mycket i munnen.

Första dagen. 
 Andra dagen... Då hade vi besök av grannen E, som är lika gammal som Frida, och som var där för att inspirera till stordåd :) Det kanske inte blev riktigt så men roligt hade de.
 Det klibbar fortfarande under fötterna i lekrummet ;)
Snacksbordet har Frida uppskattat. Vi har haft chips, salta pinnar, salta kex och smoothies framme. Hon har inte rört smoothiesarna (mer än klämt ut en av dem i soffan) men har tuggat på de övriga sakerna. Och hon gillar att sitta där och pilla. Det är positivt.

Matmängderna har varit väldigt låga hela veckan och varannan natt har det kräkts eller ulkats. Matmässigt kändes det dock kanske som en liten vändning i lördags kväll när Frida tryckte i sig nästan en hel deciliter fruktsmoothie i vagnen på kvällskvisten. Och dessutom ville ha välling innan läggdags. 

Igår åt hon så pass bra att vi faktiskt struntade i att sätta sonden på kvällen. Två mornar i rad har hon ätit 2-3 msk gröt och imorse blev det även 1 msk nutella. Innan dagens tupplur tog hon 85ml välling. Det känns som att vi är på gång igen. Vi hoppas på det. 

Lilla bus har varit hos mormor & morfar sedan i fredags eftermiddag men idag ska jag åka ner och hämta hem henne igen. För ikväll kommer farmor & farfar på besök. Det har varit skönt att få fokusera extra på Frida, utan att Bella kommer i kläm. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!