8 augusti 2011

Reflektion & fantasi

Det jag har kommit fram till än så länge i skillnaden mellan sondavvänjning på Östra och via Graz är att på Östra säger man till föräldrarna att erbjuda mat i parti och minut medan i Graz så säger man "erbjud ingen mat förrän barnet visar att det vill ha". Det är ju en ganska väsentlig skillnad.

För övrigt ringde Fridas gastro-läkare idag och hon var väl inte helt nöjd med vårt beslut. Hon sa att vi fick såklart göra som vi ville men hon kommer att säga ifrån om Frida dippar för mycket från kurvan. 

Det hade varit sååå skönt om de hade kunnat säga: "Ja, vi förstår att ni tycker att ni har försökt på vårt sätt nu i snart ett år och Frida har ju varken blivit sondfri eller ökat på några kurvor. Det är klart att ni vill pröva något nytt! Gör det och berätta gärna för oss allt ni lär er. Vi finns här om ni känner er oroliga över Fridas hälsotillstånd och behöver råd eller hjälp." I min fantasivärld är det faktiskt just så. 

3 kommentarer:

 1. Nu har ni det bästa av två världar. Gastroteamet här på nära håll om ni skulle bli oroliga och Grazteamet som testar lite, för er, nya metoder. På något sätt kommer det att gå vägen eller vågen ;-)
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Här uppe i norr har vi läst i kapp sommarens blogginlägg.. vi är lite efter märkte vi...
  Vi hoppas att Graz kan hjälpa er, att läsa om Signe var verkligen intressant.
  Här har vi haft första inskolningsdag för lilla A idag, det gick super.
  Kram kram Sara&Peter

  SvaraRadera

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!