19 mars 2012

Frågestund

Okej. Jag lovade ju. Om ni berättar om er så ska jag berätta om mig. Men vad vill ni veta? Jag svarar på de tio första frågorna. Sen får vi se. En fråga per person. Come on, hit me!

6 kommentarer:

 1. Tack för förtroendet. Svårt att välja. Men eftersom det här är en blogg som handlar om ett barn, och där det har blivit krångligare och svårare än ni trodde skulle jag gärna höra dina tankar kring att ev. få fler barn. Vill, vågar och orkar du/ni? (Är det en fråga?) Frågan är hur du tänker just nu, för sådant kan ju ändras efter hand. Och om du inte vill, så behöver du inte svara. Som blogginnehavarinna sitter du ju inne med den makten. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mkt bra fråga och du ska få svar eller tankar, vad det nu blir av det, inom kort. :)

   Radera
 2. Jag har ungefär samma fråga som Sofia. Jag tänker på det där med syskon varje dag och fast jag inte ens vill ha flera barn just nu än är jag livrädd. Eller dödsrädd snarare.

  Jessica

  SvaraRadera
 3. Vilken av alla besvärligheter som är och som har varit med era barn(hjärta, njure, astma, mat...) skulle du helst välja bort och vilken skulle du ha kvar om du var tvungen att välja en;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fasen vilken bra fråga!! Jag ska fundera på saken och återkommer imorgon. Natti, natti

   Radera
 4. Beskriv ert "drömbesök" när ni ska träffa läkaren för eventuell utskrivning från 334an efter påsk. Bemötande, besked, planering. Så detaljerat du kan och vill.
  Anna

  SvaraRadera

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!