26 april 2012

Hoho Bella!

Joho-hoho ropar Frida från sovrummet... Hoho Bella!!! Bella som sover i sängen bredvid har somnat, gissar jag, för det svaras inte. Hoho Bella! gastar Frida igen. De delar rum. Bus och Filur. De gillar't. Vi gillar't. Ibland somnar de ganska fort men oftast är det en massa tjo och tjim innan de väl slocknar. Oftast är det Bella som somnar först. Som nu. 

Ibland håller de på och tjoar någon timme. Bella hämtar böcker till Frida. Frida läser de i några sekunder och kastar sen ut dem från spjälsängen och gastar på Bella att hämta nya. Ibland när vi tittar till dem innan vi går och lägger oss är bådas sängar fulla av böcker och/eller mjukisdjur.

Oftast somnar de till musik eller saga på CD. När vi ibland tycker att det är för sent och tycker att de borde somna snabbt så låter vi bli musik/saga. Men då ropar Frida ofta att hon vill ha musik ("ha siiiik!!!!") så många gånger att Bella till slut tröttnar och börjar sjunga för Frida. Det finns rätt många sånger på Bellas repertoar. Betydligt fler än på CD-skivorna vi brukar spela... Frida hojtar med i de sångerna hon kan. Det är ett himla liv. Och att somna tar dubbelt så lång tid som vanligt. Så i stort som i smått kan man säga "det blir inte alltid som man tänkt sig". :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!