25 juli 2012

Hjärtekatten

Det finns så många bra människor här i världen. Så många som gör verklighet av en tanke. Små saker som blir stora saker. Som Susanne och Therese till exempel. De startade Hjärtekatten. Ett litet sätt att tacka avdelning 323 för hjälpen att Susannes son överlevde och fick sitt hjärta lagat, och ett stort sätt att muntra upp en hel drös med andra hjärtebarn. Läs om projektet - och kan du virka eller vill lära dig så har du en fin uppgift. 

Senast vi var på Hjärtmottagningen och kollade Fridas hjärta fick båda barnen varsin katt. Det finns med helt hjärta och med lagat hjärta. Båda barnen fick såklart välja själva vilken de ville ha, färg och vilket hjärta det skulle vara. Bella valde den lila,den heter Roffe och är gjord av en tjej som heter Lisa. Frida valde den spräckliga katten som tyvärr var utan namnlapp, så jag har inte kunnat maila och tacka den som har gjort den. Oooom någon skulle veta vem som gjort den så hälsa att vi är väldigt, väldigt glada för katterna! Eftersom Fridas katt var namnlös döpte vi den efter läkaren som vi brukar träffa. 

Välkomna till oss Roffe & Britt-Marie!

1 kommentar:

  1. Han ser verkligen ut att trivas och ha det bra, lilla Roffe. Känns skönt att veta att han fått en så snäll och söt matte som tar väl hand om honom =)
    Ha en skön sommar och semester!
    Kram Lisa (Roffes "mamma")

    SvaraRadera

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!