23 september 2012

Barnfritt.

För en vecka sedan åkte kidsen ner till mormor och morfar. Igår eftermiddag åkte vi ner för att hämta hem dem. Vi hade storslagna planer för barnfria veckan. Ni fattar va? En hel vecka utan barn! Vi skulle göra allt det där som aldrig blir gjort annars. Allt det där som bara skjuts på framtiden. Och så skulle vi jobba i kapp lite timmar förstås. Och umgås. Se åtminstone en säsong av Mad Men.

Vi kan väl säga som så... att de där storslagna planerna inte riktigt genomfördes. Eller inte allt det där som borde göras. Det fortsätter vi att skjuta på ett tag till. Och inte såg vi en säsong av Mad Men. Inte ens ett enda avsnitt. Vi bokade upp vårt sociala varannan dag så vi hann inte ses på kvällarna. Och komma i kapp på jobbet gjorde vi inte heller. Jag gick minus på flexen. Och bloggade hann jag ju knappt heller.

Däremot. Vi kom i kapp med sömnen. Sov åtta timmar varje natt. Minst. Och så åt vi frukost tillsammans. Varje dag. Och i fredags kväll var vi ute och åt finmiddag, fnissade och myste. Och jag har träffat vänner och fotat bebis och barn.

Sååå. Trots allt vi inte gjorde så var det vi faktiskt gjorde, väldigt mycket värt. Kvällarna brukar vi ju ha tillsammans, men väldigt sällan morgonen. Lugna mornar. Och sova åtta timmar, det blir det alldeles för sällan.

Ungarna å sin sida har haft det toppen hos mormor & morfar. De har också fått sova över i mosters nya, fina hus. Frida har ätit mackironer till frukost, lunch, middag och mellis. För att hon vill ha det så när hon är där. Och alla vet ju hur bra man har det hos sin mormor och morfar. Bella har fått sina favoriter också; blodpudding, pastakuddar, risgrynsgröt & pannkakor.

Nu är vardagen välkommen tillbaka. MakeN har just varit och veckohandlat. Det hann vi ju inte med när vi var barnfria. :)

2 kommentarer:

  1. ÅH, vilken fantastiskt bra vecka ändå! Som du skrev, det viktiga är ju att det ni GJORDE var värt! Och det lät det som...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaaaaaaaaa! Det var det :) Tid tillsammans kan man liksom inte få nog av :)

      Radera

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!