4 oktober 2012

Roliga måsten.

Några måsten i höstmörkret.

Om ni inte har sett Lars and the Real Girl - se den!!!!! En helt fantastisk feelgood-film. Och om du efter 15 minuter tycker att den verkar helknäpp och nästan blir lite ilsk, ge den då 10 minuter till så är du fast. :) Efteråt kommer du ha en varm och god känsla i mage och själ, som håller i sig. En tro på mänsklighetens godhet. :)

Har ni inte läst Boktjuven - gör det!!! Jag läste den... och så fort den var klar var jag tvungen att läsa den en gång till. Fantastiskt språk, fantastiskt viktig historia, fantastisk berättelse. Oväntad, gripande, underbar. Var beredd på tårar. Lite av glädje, mycket av sorg. Men ändå.

Åh, jag är riktigt avundsjuk på er som har den där första upplevelsen kvar...

För övrigt. Om ditt barns mage krånglar. Testa Movicol. :) Fridas mage är äntligen på banan igen. Och när magen funkar som den ska, är aptiten precis som den ska.

Just nu. Sedan ngn vecka tillbaka. Är allt så bra det kan vara. Frida äter, bajsar, skrattar och pratar. Bella slår in små paket och överraskar med egenskrivna lappar. Båda barnen är harmoniska, för det mesta. Just nu. Och vi njuter av det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hallå där! Jag älskar kommentarer så skriv gärna en rad!